Medisch pedicure

Ik ben één van de eerste medisch pedicures in Nederland. De medisch pedicure
is gespecialiseerd in risicovoeten. Hieronder vallen niet alleen de diabetische en reumatische
voet, maar ook de oudere, verwaarloosde, spastische en verlamde voet.

***

Ik voer diverse specialistische (be)handelingen uit zoals:

  • Screening van de diabetische en reumatische voet.
    Bij een screening worden de voeten getest op gevoel, doorbloeding en gewrichtsbewegelijkheid. Er wordt ook gekeken naar drukpunten op de voeten, de pasvorm van de schoenen en er wordt advies gegeven. De gesteldheid van de voeten wordt op deze manier volledig in kaart gebracht en bijgehouden.De behandeling en screening van diabetes en reuma patiënten wordt in veel gevallen gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed, wanneer u aanvullend verzekerd bent.
  • Het plaatsten van nagelbeugels ten behoeve van ingroeiende nagels. De nagelbeugel tilt de nagelhoeken uit de nagelwallen. Het geeft direct verlichting en voorkomt dat de nagel opnieuw ingroeit.
  • Het vervaardingen van ortheses voor drukontlasting bij onder andere likdoorns. Een orthese is een op maat gemaakt silicone stukje.
  • Vervaardigen van gelnagels bij kapotte of lelijke nagels. De nagel ziet er weer mooi uit en de eigen nagel kan op een normale manier uitgroeien.

Ook voor een reguliere behandeling kunt u uiteraard bij Anja Duyzer terecht. Met bijvoorbeeld verdikte, verkleurde, kalk- of schimmelnagels bent u aan het juiste adres.

***

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteits Register voor Pedicures en is aangesloten bij branche organisatie ProVoet. De behandeling geschiede op afspraak en verloopt volgens de code van de voetverzorger. Dit is de richtlijn voor pedicures mbt hygiëne, arbo en milieu.

Heeft u nog vragen over de behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.